Reddot award winner

 

Fresh AB vant den prestisjetunge designprisen Red Dot Design Award i kategorien Product Design med den verdensunike baderomsviften Intellivent® SKY. Red Dot Design Award er en av verdens største designkonkurranser, og har siden 1955 blitt delt ut til produkter med et unik og innovativ design.

Intelligent ventilasjon

 

Fresh Intellivent® SKY er en banebrytende verdensnyhet som er sterkere og smartere enn noensinne. Med en unik luktsensor, overlegen trykkevne og avansert fuktkontroll, er Intellivent® SKY optimert for å skape et friskt og behagelig baderomsmiljø.

Unik luktsensor

 

Som eneste baderomsvifte i verden, er Intellivent® SKY utstyrt med luktsensor som oppdager sterke lukter. Når sensoren oppdager sterk lukt, øker viften hastigheten og fjerner lukten raskt for at luften hele tiden skal kjennes frisk.

Overlegen trykkevne

 

Intellivent® SKY har en overlegen trykkevne. Dette gjør at viften håndterer lange kanaler og bøyer, uten å miste ventilasjonsevnen.

Selvjusterende fuktsensor

 

Intellivent® SKY har en helautomatisk fuktsensor, noe som gjør at den starter automatisk når den oppdager et forhøyet fuktighetsnivå. Når fukten øker i rommet, øker viften luftstrømmen, for at klima på baderommet skal forbli behagelig.

Svært stillegående

 

Til tross for at Intellivent® SKY er utstyrt med en ny og betydelig sterkere motor enn alle andre forgjengere, er viften tilnærmet lydløs.

Selvtenkende

 

En annen smart funksjon som Intellivent® SKY har, er lyssensoren. Nå du går inn i rommet, merker viften dette og starter å gå. Sammen med utluftingsprogrammet, som starter når viften har vært inaktiv i 26 timer, gjør dette viften helt selvtenkende. Derfor passer viften utmerket i alle rom som utsettes for fukt og lukt. Perfekt for baderom, kjeller eller i et fritidshus.

Enkelt og diskré touchpanel

 

Et intuitivt og unikt panel aktiveres når du toucher av/på-knappen. Her kan du enkelt styre de viktigste funksjonene som viften har. Når du er ferdig, slokner panelet og blir tilnærmet usynlig igjen. Gjennom et enkelt knappetrykk, er det lett å aktivere fabrikkinnstillingene igjen.

Finjustering via app

 

Med Bluetooth-appen Fresh Ventilation kan du skreddersy et flertall funksjoner, slik at de passer nettopp dine behov. Praktisk når viften er montert i taket, og det er vanskelig å nå touchpanelet.

Smidig installasjon

 

Takket være det gjennomtenkte designet, er Intellivent® SKY enkel å montere og installere (ikke minst på grunn av den raske tilkoblingen av kablene). Når viften skal rengjøres, fjernes viftehjulet med et enkelt håndgrep. Viften er godkjent for montering i både tak- og vegg.

Utviklet, designet og produsert i Småland

 

Intellivent® SKY er resultatet av solid håndverk og tidligere erfaringer, der vi med nøyaktighet og presisjon har skapt fremtidens baderomsvifte.

Svenskprodusert kvalitet med teknologi og design i perfekt harmoni.