• Appen får ikke kontakt med Intellivent SKY

  Forsikre deg om at Bluetooth er aktivert på telefonen, og at du har gitt appen tillatelse til å bruke Bluetooth. Dette gjøres i telefonens innstillinger, og rull deretter ned til appen og gå inn og tillat Bluetooth.

  191115Sky app allow access.jpg

 • Kan jeg montere baderomsviften i taket?

  Ja, alle Fresh-vifter er designet slik at de kan monteres både i tak og vegg. Vær imidlertid oppmerksom på at kaldrasspjeld aldri skal brukes til takmontering, men bare for montering gjennom en yttervegg.
 • Hvordan merker jeg at ventilasjonen min må forbedres?

  Tegn på dårlig ventilasjon er f.eks. dugg på vinduer, at det føles innestengt, muggen luft og høy luftfuktighet.
 • Hva er fordelene med en veggventil sammenlignet med en vindusventil?

  En veggventil har flere fordeler i forhold til en vindusventil. For eksempel flere filteralternativer, høyere kapasitet, bedre spredningsbilde - noe som reduserer trekk i rommet, og de fleste veggventiler er også tilgjengelig i en støyreduserende variant.
 • Hvor ofte bør jeg bytte filter i mine friskluftsventiler?

  Det avhenger av filterklasse og omgivelse, men for å sikre god luftkvalitet og oppretthold luftstrøm, bør filteret vanligvis rengjøres / skiftes 1-2 ganger / år. Standardfilteret kan vaskes, bruk en mild såpeoppløsning. Pollen, miljø og flimmerfiltre erstattes med nye. Merk at finere filterklasse (høyere partikkelseparasjon) betyr hyppigere filterbytter og redusert luftstrøm.
Angi navn
Angi e-postadresse
formblock.phone.validation
formblock.message.validation
formblock.files.validation