Fresh – Vi hjelper deg å må bra hjemme.

Fresh er et svensk merke som produserer ventilasjonsprodukter til hjemmet. Vårt mål er å skape et godt innemiljø for mennesker over hele verden.

Svenskprodusert design og kvalitet
Fresh er grunnlagt og fortsatt aktiv i Småland. Hos oss blir ideer virkelighet! Med Smålands oppfinnsomhet utvikler, designer og produserer vi våre produkter med fokus på kvalitet og lang levetid.

Fresh har produktene som får deg og hjemmet ditt til å trives. Det brede utvalget inkluderer alt for god boligventilasjon; fra smarte baderomsvifter og friskluftsventiler, til innovative enheter for varmegjenvinning

Verdensledende ventilasjonsløsninger
Vår reise begynte som en produsent av små plastdeler; som skøytebeskyttelse, hakebeskyttelse for ridehjelmer og deler til lekeovner. Siden 1970-tallet har vi valgt å fokusere helhjertet på ventilasjonsprodukter.

Fresh har gjennom stadig utvikling utviklet banebrytende produkter og har med stort driv vokst fra småskala produksjon av plastdeler til storskala produksjon av verdensledende ventilasjonsløsninger.

Volution Sweden AB 
Fresh er en del av Volution Ventilation Group Nordic, som er representert i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Alle selskaper i konsernet fokuserer på høykvalitetsprodukter som forbedrer innemiljøet.